2012. március 8., csütörtök

Nőnap

 Ma csak egy rövid bejegyzés lesz. Ez a nőnap tiszta meglepetés. Tegnap egy nagyon jó barátom lepett meg egy mini orchideával, aztán kaptam  egy ajándékvacsorát a páromtól. Szóval nagyon jó napom volt tegnap :-) És ráadásul ma  amikor hazajöttünk Bpestről a szomszédasszony üzenete várt a postaládának becézett barna fémhengerben. Ennek az apropója  számomra teljesen meglepő és borzasztó pozitív élmény. Az önkormányzat amelyikhez ez a kicsi település tartozik, nőnap alkalmából egy kis cserepes primulával és milka csokival kedveskedett a női lakóknak és mindezt házhoz hozták! Ilyet még sosem tapasztaltam, azokban a városokban ahol laktam ez egyáltalán nem volt szokás. Aki kistelepülésen él vagy faluban, jelezzen, ez mindenhol így van? Nagyon nagyon jófejség! 
Boldog nőnapot minden nőnek és természetes minden férfinak is.(Hát nem csodás dolog meglepni egy nőt? Nagyon hálásak tudunk ám lenni :-D)

3 megjegyzés:

  1. Na, úgy döntöttem, most már én is hozzászólok. Életemben először, mármint az interneten keresztül. Juhéj! Mi 4 nő, plusz 1 férfi felállásban dolgozunk az irodában, és fantasztikus kényeztetésben volt részünk nőnap alkalmából: kaptunk egy csodálatos sütemény és torta válogatást. Finomabbnál finomabb falatok. És ez legalább nem hervad el, nem kell locsolni, marad a puszta élvezet. De persze a kistelepülési mclepi is cuki! :)

    VálaszTörlés
  2. Isten hozott! Remélem a következő lépés a facebook lesz :-) Ez a sütis dolog jópofa, az biztos hogy az egy szem fiú kitett magáért !

    VálaszTörlés
  3. Én is kaptam ám virágot!! Nem is akármilyet :). Ötleteset a szőnyegre kirakva..meg hajtogatott tulipánt :). Hajrá nőnap!!

    VálaszTörlés