2012. február 8., szerda

Jut eszembe...

...  a "miért írom a blogot" fejezet eddig kimaradt, szóval csak  a teljesség kedvéért íme:
Barátaik és kollégáik megrökönyödésével kísérve egy 30-as fiatal pár akik egész életükben tipikus városiak voltak,  eldöntötték hogy elköltöznek vidékre. Hogy pontosabb legyek, elköltöztünk egy tanyára, ami egy kis település egy utcájának az utolsó lakott háza. A települést 19-en lakják, az átlagéletkor 60 körüli. Szóval máris van egy pozitívum, csökkentjük az átlagéletkort, és 10 %-kal emeltük a lakosok számát :-D
Mindenesetre már amikor megvettük (kb 5 éve), eldöntöttem hogy dokumentálom a kalandjainkat, ballépéseinket, sikereinket, és mindazt amit érdemesnek tartok lejegyezni.
Azt mindenesetre leszögezem, hogy ezalatt az öt év alatt én fantasztikusan szórakoztam, és élek a gyanúperrel hogy mivel a neheze csak most jön (az elmúlt fél évig hétvégente újítottuk fel- ez megér  legalább 30 fejezetet :-) - aztán tavaly nyáron költöztünk ide), ezután még több kalandban lesz részem-részünk.
Mert eldöntöttük, belevágunk a gazdálkodásba. Gondolom nem mi vagyunk az elsők, és valószínű blogok is készültek már róla (bevallom nem végeztem kutatásokat, hogy megmaradjak abban a hitben hogy hihetetlenül különleges amit épp csinálok :-D), na de ez mégis csak a saját kihívásunk.
Szóval a következő bejegyzések tartalmazzák majd  a lépéseinket a dicső jövő felé, valamint az eddig megtett utat, megspékelve a gondolataimmal.
Hát így.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése