2012. augusztus 9., csütörtök

Az új....



Konténer. Ennyi. Már egyszer örvendeztem és ujjongtam, hogy lett kukánk, akkor még az ígérettel, hogy egyszer csak lesz szemétszállításunk is. Ma délután erre a nagy fényes dologra lettem figyelmes amikor az utcánkon (na ez milyen egy nagyképű szöveg :-) ) autóztam. A konténer. Az igaz hogy halvány sejtésem sincs hogy mikor, és milyen gyakran ürítik, na de ne legyünk kicsinyesek, hiszen ez fény(lik) az alagút (utca) végén. Holnap reggel fel is avatom, pont van egy zacsi kidobnivaló szemetem. De ha esetleg nem lenne, állítom hogy összekaparnék valahonnan. Most hirtelen persze semmi nem jutna eszembe, de mint észrevettétek agyalásban jó vagyok. Magamnál csak egy jobb agyalót ismerek, ő a kombinálás/szervezés mestere, hihetetlen hogy hogy jár az agya, le a kalappal. Én csak néha kapkodom a fejem. A tanyájuk felújításánál kivételes kreativitás és ötletroham eredményét lehet megfigyelni, és ő volt az aki a fürdő ablak helyett egy kertre nyíló ajtót vizionált nekünk, köszönjük innen is Artúr! Nagyon imádjuk (az ajtót is meg őt is :-)), bár gondolom ezt már hallotta elégszer :-). 
Ebből a családból a legjobb barátnőm (ugyanis Artúr a hites párja) is kimagasló teljesítményt nyújt sok mindenben, amit persze a jóváhagyása nélkül nem részletezek (bár nem vagyok felhatalmazva hogy beleszőjem őket a történetbe, meg kell hogy tegyem, mert sok száz szál köti őket hozzánk és a projektünkhöz is), de innen is üzenem hogy büszkék vagyunk rá nagyon! Jut eszembe tőlük kaptunk "kölcsön" a múlt hétvégén még egy "új" dolgot, a tanya legújabb birtokfelügyelőjét, akiről mellékelek is egy képet. Innentől kezdve reszkessen minden rossz szándékú betolakodó: :-)


2 megjegyzés:

  1. Kis híján meg is könnyeztem ezt a bejegyzést. De komolyan... És hogy ne érzékenyüljek tovább, jöhet egy nagy szmájli: MI IS IMÁDUNK TITEKET!!! :)))))

    VálaszTörlés
  2. Na majd szilveszterkor (is) megünnepeljük ezt :-D

    VálaszTörlés