2012. október 8., hétfő

B mint blog, és mint bővítés

Az igazság az hogy télen,amikor nincs kint munka kertben, és elég hamar beszorulunk  a házba, valahogy jobban megy az írás, de való igaz megint lemaradtam  a közzétételekkel. Mentségem nincs, talán csak annyi hogy körülbelül 5 piszkozatom van, amiket még csiszolgatok, reszelgetek, hogy bevállaljam :-) Azt bizonyára észleltétek hogy egy kicsit megváltozott a látvány, eljutottam arra a pontra hogy jó lenne kicsit kipofozni a felületet. Mivel egyenlőre még próbálkozom, nem zárom ki hogy a következő néhány alkalommal mindenféle akciókat követek el a színek, elrendezés és hátterek tekintetében, de azért ez még ugyanaz a blog :-) 
Jobban mondva egy, az utóbbi időben tapasztaltabbnál gyakrabban frissülő....
Nem tudom kiderül-e a címből de bővülünk, megint, illetőleg még mindig :-) Ennek sok vetülete van, mindenképpen érdemes lesz őket leírni, de előzetes annyit, ismét van kőművesünk. Aztán lesz vízszerelő, és kemenceépítő is. És mindez még csak a kezdet :-) A bővítésről részletek is közlök majd, mondhatni élő adásban. Jelenleg a tervezés, építőanyagok beszerzése, költségbecslés, költségek számbavétele, újratervezés, anyagbeszerzés, újratervezés, szállítók fogadása, sopánkodás az összetört beton gyalogjárda felett amely nem bírta a homokot szállító teherautó súlyát, újratervezés, biztonságos helykeresés a többi építőanyagnak, nyílászáró hazaszállítása feleség otthagyásával, számolgatás, újratervezés, betonkeverő javíttatása a kocsi fényszórójánál, betonkeverés, alapozás fázisában vagyunk. 
Háziállataink már-már sztoikus nyugalommal veszik tudomásul és alkalmazkodnak a kialakult helyzethez, kutyánk engedelmeskedve jön mikor megkötöm ha jönnek a szállítók, macskáink  tulajdonképpen a szerszámot adogatják a villanyszerelőnek.:-) Mondhatom, teljesen fel vagyunk készülve az újabb akadályok megugrására...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése